life-coach-helpt-bij-richting-vinden

Je goed voelen, tijd voor jezelf en voor wie en wat je raakt, controle over je eigen leven.

Over Joël

Ik studeerde af als fysiotherapeut, wat een gaaf beroep. Toch had ik er na twee jaar in Zwitserland genoeg van. Ik reisde door Zuid-Amerika. Ik liftte meer dan 4000km in vrachtwagens, auto’s, pick-ups en scooters. Ik sliep op de bank bij mensen thuis en ik leerde Spaans en Portugees on the go. Ik ontmoette mijn vriendin in Brazilië, en ik bleef.

Hoe is dit relevant?

Door deze ervaringen zag ik hoe iedere mens meer hetzelfde is dan anders. Hoe omgeving je vormt en wat mensen, van verschillende walks of life, gemeenschappelijk hebben.

Je goed voelen, tijd voor jezelf en voor wie en wat je raakt, controle over je eigen leven.

Op een gegeven moment kwam iemand naar me toe. “Ik hoorde dat jij een all-inclusive visie op gezondheid en welzijn hebt?”. Ja zei ik, dat is wat ik probeer over te brengen. Zo begon ik met coachen.

Nu heb ik mijn passie voor fysiotherapie hervonden en vind ik coachen fantastisch. En ook al neem ik de rol van coach aan, ik ben even goed leerling tijdens onze gesprekken.

En nog een beetje meer over Joël:

  • Studeerde in 2015 af als fysiotherapeut
  • Woonde en werkte tot nu toe in vier landen: Nederland, Palestina, Zwitserland en Brazilië
  • Spreekt zeven talen
  • Is gek op reizen
  • Begon op zijn 17e zich te verdiepen in krachtsport, voeding en gezondheid. Voornamelijk om zelf gewicht te verliezen
  • Leerde ontzettend veel van schrijvers als Tim Ferris, Eckhart Tolle, James Clear, Dan Ariely, Yuval Noah Harrari en Jordan Peterson
  • Verdiepte zich de afgelopen 6 jaar zowel in persoonlijke ontwikkeling, psychologie en gezondheid als zelfstandig ondernemen
foto-argentinie-life-coach-joel-broersma

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek