Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je je goed voelen? En zelf je leven vormgeven?

Soms vergeet je tussen je werk, sport, familie en social door, dat je ook even kan chillen. Je leven overzien en je richting checken.

life-coaching-voor-starters
life-coaching-voor-persoonlijk-leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Het is handig als je op die momenten even iemand hebt die over je schouder mee kijkt. En je vraagt “Waar ben je nou allemaal mee bezig?”.

Waarom doe je de dingen die je doet en waarom laat je de dingen die je niet doet?

Je krijgt overzicht, energie en richting. Daarmee vorm jij je leven naar jouw hand, niet andersom.

Je ziet je dat je wél kan veranderen. En je ontdekt wat belangrijk is voor jou.

Ontbijten werkt niet voor jou? Prima. Ben je iemand die liever niet met anderen sport? Goed. Wil je ander werk doen? Ok. Voel je je schuldig na iedere misstap? Hoe weet je dat het een misstap is?

Ik motiveer je wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt. Ik rem je af wanneer je te snel wil. En ik ben daar wanneer je valt. Als je nu zelf opstaat, kun je het daarna voor altijd.

Thema's en Filosofieën

icoon-life-coach-thema-kaizen

Kaizen

de kracht van kleine stappen. Het lukt je niet om naar de sportschool te gaan. Wat is de kleinste stap in dit proces? Begin iedere dag met je tas klaarmaken.

icoon-life-coach-thema-essentialisme

Essentialisme

Focus houden op wat belangrijk is. Als je het werk wat je nu hebt niet had. Zou je het dan nog steeds willen?

icoon-life-coach-thema-minimalisme

Minimalisme

de kunst van het “afpellen”. Less is more. Wat heeft daadwerkelijk waarde in je leven en wat kun je laten vallen?

icoon-life-coach-thema-positieve-psychologie

Positieve Psychologie

Er is altijd een positieve kant. Je hebt je werk verloren. Dat is erg, maar wat heb je hiervan geleerd? En wat kun je nu met die nieuwe vrijheid doen?

icoon-life-coaching-filosofie-cognitieve-psychologie

Cognitieve Psychologie

De gedachte achter de gedachte. Waarom doe je de dingen die je doet? Waarom ben je kortaf als je geïrriteerd bent? En waarom ben je geïrriteerd?

icoon-life-coaching-filosofie-systeemdenken

Systeemdenken

Enkele gebeurtenissen zijn verbonden. Je had een conflict met je baas. Waarom raakte je in dat conflict? Wat speelde er mee van jouw kant? Wat gebeurde er gister wat je vandaag beïnvloedde? En wat voor rol spelen je collega’s?

icoon-life-coaching-thema-omgeving

Omgeving

je bent meer je omgeving dan jezelf. Dus pas je omgeving aan om jezelf te veranderen. Wil je me energie? Blijf uit de buurt van mensen die je energie wegzuigen. Je wil minder eten? Gebruik een kleiner bord.

icoon-life-coaching-filosofie-4-stappen-gedragsverandering

Nieuwe Gewoontes

In vier stappen je gedrag veranderen. Maak je nieuwe gedrag duidelijk, aantrekkelijk, eenvoudig en tot slot: beloon jezelf.

icoon-life-coaching-filosofie-power-of-one

Power of One

Op één ding concentreren is genoeg. Je hebt 3 doelen gesteld. Welke is het belangrijkste? Dat je op één concentreert, betekent niet dat je de anderen niet realiseert.

nu-veranderen-met-life-coaching

Power of Now

We hebben de doelen gezet. Toch, dat is een toekomstvisie. Het enige waar je invloed op hebt is het nu. Je wil 3 kilo afvallen. “Welke stap kun je nu zetten zodat dat doel realiteit wordt?

self-authoring-icon

Self-authoring

Breng je verleden, heden en toekomst in kaart. Al schrijvende beantwoord je vragen die je helpen om doelen, obstakels en pijnpunten te identificeren.

life-coach-voor-gezondheid

Gezondheid

Gezondheid is een gevolg van je leefstijl. Dat is waarom we inhaken op verschillende factoren: frisse lucht, water, slaap, eten, bewegen en stressreductie.

Wat kost een coaching traject?

Kennismakingsgesprek: gratis
Eenmalig inzicht gesprek: €90,-
6 consulten: €450,-
10 consulten: €750,-

Studenten: 10% korting
Verwijs een vriend(in): wanneer je vriend(in) 6 of 10 consulten afneemt, ontvang je 10% korting op je hele coaching traject

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek